Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:322376 kpl
Share |

PENNUN HANKINTA  

Luovuttaessani pennun uuteen kotiin, pentu on:b-pentue_086.jpg

* vähintään 14 viikon ikäinen

* sisäsiisti

* rekisteröity(sillä on rekisterikirja)

* 2 kertaa madotettu

* eläinlääkärin tarkastama

* 2 kertaa rokotettu

* vähintään 1200g painoinen

* terve                                            11456ljx5fo3wzl.gif

* tunnistemerkitty(mikrosiru)

Pentu saa mukaansa pentupakkauksen, mikä sisältää kissan paperit kansiossa, kissanomistajan oppaat sekä ohjeita pennun hoitoon. Reilusti ruokaa pennulle sekä kuvia pentutaipaleelta.

Lisähinnasta uusi omista voi myös pyytää kissalle passin tai rabies-rokotuksen sekä veriryhmämäärityksen. 

Minuun voit ottaa ensin yhteyttä pentua miettiessäsi  sähköisillä välineillä (soittaen, s-postilla), parhaiten tavoitat tekstiviestillä. En varaa pentua pelkän puhelun perusteella-haluan tavata sinut ja keskustella kanssasi. Haluathan sinäkin nähdä pennun ja sen emon ja kodin jossa pentu on kasvanut. Jos sinulle sopiva ja mieleinen pentu löytyy, niin voit käydä pentua tapaamassa ennen luovutusajankohtaa niin halutessasi. Varatusta pennusta pidän 200 euron varausmaksun, varausmaksu vähennetään kauppahinnasta.

Minulle on tärkeää, ettäTassuliinin pennut pääsevät kissoille hyviin valikoituihin koteihin, joissa kissa on perheenjäsen ja saa tarvitsemaansa rakkautta, hoitoa ja ravintoa.

Luovutuksen jälkeen haluaisin kuulla pennun voinnista ja saada vaikkapa kuvia silloin tällöin.  Puoleeni voit kääntyä mieltä askarruttavisa asioissa. Jos en osaa heti vastata niin otan selvää, nuori kasvattaja kun olen.

PENTUJEN HINNAT             28338zo7i09jp1c.gif

Hinnat alkaen 950 euroa.

 

 

SELVITYSTÄ PENTUJEN TASOISTA

LEMMIKKITASOINEN kissa omaa virheen, joka estä sen näyttely -ja kasvatuskäytön. Yleensä tällainen virhe on  ns. värivirhe, mutta voi olla esim.napatyrä tms. Lemmikkipennulle suosittelen leikkauttamista pennun tullessa sukukypsäksi. Lemmikkitasoinen birma on silti ihana rotukissa.

KASVATUSTASOISELLA kissalla tarkoitetaan kissaa, joka soveltuu kasvatukseen, mutta ei ole lupaava näyttelykissa. Tällaisella kissalla on jokin pieni värivirhe tms, mikä ei haittaa kasvatuksessa, mutta saattaa estää näyttelymenestyksen. Kasvatustasoinen kissa voi kilpailla näyttelyssä alemmissa luokissa, mutta sille ei voi luvata tulevaisuutta näyttelykissana.

NÄYTTELYTASOISEKSI kissaksi katson kissan, joka on niin virheetön kissa, että näyttelyssä ollessaan sillä on mahdollisuus saada serti aina CACS:iin saakka ollessaan yksin luokassa. Kissa soveltuu myös kasvatukseen.

46389r6oe2y9zek.gif